logo cuina i disseny tarracogrup
logo facebook
logo youtube

Cuina & disseny present a la ExrpoReus 2014

Et convidem a la fira. Fes click a l'imatge per descarregar-te la invitació

Calendari d'events Cuina & disseny a la Fira ExproReus 2014

Sorteig d'una cuina... participa, és molt fàcil.

Accedeix al sorteig, i puja una foto relacionada amb la cuina.. així de fàcil..

Promoció 20% de descompte.

Taller de cuina al Parc de Nadal 2014

Vine al Parc de Nadal de Reus 2014 amb la teva canalla, hem preparat un stand on podreu disfrutar d'un taller de cuina per a que els nens i nenes puguin gaudir d'una experiència inoblidable!!

PROMOCIÓ FINALITZADA!!

Gràcies per la vostra assistència!!

Ha estat una gran experiència compartir aquest taller de cuina amb tots vosaltres.


PROMOCIÓ FINALITZADA!!

ExproReus 2015

Un dels eixos de la 45a edició d'exproReus serà la gastronomia. Enguany trobareu una vintena d'expositors a la zona de degustació i venda de productes del Tasting Village i també exhibicions de cuina a càrrec de prestigiosos cuiners.

Cuina & disseny Tarracogrup serà present amb noves propostes de disseny i decoració en cuines.

ExproReus 2015 ha estat tot un èxit de participació amb unes extraordinàries propostes de cuina per part dels nostres Xeffs.

Volem donar les gràcies a tots els professionals que han col·laborat, a l'organització de la fira i com no a tots els clients que han passat pel nostre stand.

Taller de cuina al Parc de Nadal 2015

Tornem a estar presents al Parc de Nadal de Reus, esperem que vingueu amb els menuts de la casa per a gaudir "d'un raig de diversió"

Expro Reus 2016

Tenim el plaer de rebre a "Lukas" al nostre stand el proper dia 12 d'octubre 12h. en la que ens deleitarà amb una demostració culinaria.

ExproReus 2016 ha estat tot un èxit de participació amb unes extraordinàries propostes de cuina per part dels nostres Xeffs.

Volem donar les gràcies a tots els professionals que han col·laborat, a l'organització de la fira i com no a tots els clients que han passat pel nostre stand, i especialment a la FiraReus per poder gaudir de "Lukas" en el nostre stand.